Workshop “Grow to Flow” voor vrouwen

In een veilige, rustige en gezellige sfeer op zoek naar (meer) Flow in je leven.

  • Coaching in groep
  • Ervaringen delen met andere vrouwen
  • interactief

Workshop “Grow to Flow” voor jonge meiden

In een veilige, rustige en gezellige sfeer op zoek naar de Flow in je leven.

  • thema’s als zelfbeeld-seksualiteit-ontdekken-grenzen stellen-‘vlinders’-… kunnen aan bod komen
  • Coaching in groep
  • Ervaringen delen met elkaar
  • interactief

Wil je graag meer info over of wil je graag een workshop ‘op maat’ organiseren binnen een bepaalde setting over thema’s als ouderschap, seksualiteit, vrouw zijn, relatie, menopauze,…? Neem gerust contact op om samen te zoeken naar de perfecte workshop voor jouw groep met jouw vooropgesteld doel.

Ja, ik wil meer info

Lezingen

Ik wil ‘seksualiteit’, niet enkel bij vrouwen, maar binnen de hele maatschappij nog meer in de ‘picture’ zetten. Dmv lezingen, workshops, brainstormsessies,…kijk ik graag samen met jou of jouw organisatie naar de betekenis van seksualiteit binnen jouw context (gezondheidszorg, bedrijven, scholen,…).

Lezing “Seks ter sprake bij ouderen”

Tijdens de lezing wil ik professionals binnen woonzorgcentra informeren over het belang van seksualiteit in ieders leven. Ook wil ik hen motiveren om seksualiteit, zonder enig ongemakkelijk gevoel, bespreekbaar te maken met hun bewoners/cliënten.

Indien je graag een lezing/workshop op maat organiseert binnen jouw organisatie, neem gerust contact op om te kijken wat ik voor jouw organisatie kan betekenen. Prijs op aanvraag en afhankelijk van de vraag.

Ja, ik wil meer info

Empowerment fotografie

Tijdens dit traject ga je bewust weer contact maken met jezelf.
Fotografie gebruiken we als een vorm van creatieve therapie waarbij we jou op een positieve manier laten kijken naar jezelf.

Deel 1: Coachingsessie

Ellen neemt je mee in een eerste coaching waarbij we uitgebreid de tijd nemen om meer bewust naar jezelf te kijken op verschillende vlakken.
We gaan samen op zoek naar wat jij nodig hebt of belangrijk vindt om verder te kunnen groeien als persoon, of wat jou belemmert om te zijn wie je echt bent.

We stellen een concreet doel om mee te nemen tijdens de fotoshoot en op langere termijn.

Deel 2: De fotoshoot

Fotografe Steef neemt jou mee op pad tijdens een fotoshoot op maat. Samen met jou gaan we op zoek naar een geschikte setting. Met haar spontane aanpak en empatische vermogen, stelt ze je op jouw gemak en geeft ze jou de ruimte om je persoonlijke doel te realiseren.

Maar bovenal staat plezier voorop en zorgt zij voor een fijn ME-time moment!

Deel 3: Coachingsessie

Samen met Ellen bekijk je voor het eerst de resultaten van jouw shoot. We bespreken wat je ziet en wat het met jou doet

We blikken terug op jouw traject en kijken samen vooruit hoe je verder kan op deze nieuwe weg.

425€ incl. BTW

Inclusief: 3 u coaching – 1,5 u fotografie – 15 digitale beelden (naar keuze) in HR Een positieve blik op jezelf – Een boost aan zelfvertrouwen – Een nieuwe flow in je leven

Ja, ik wil meer info