Workshops rond seksualiteit, menopauze, ouderschap, relatie,…

Wil je graag een ‘net iets andere’ workshop organiseren voor jou en een hechte groep vriendinnen, dan is de workshop ‘Yoni in the picture’ misschien wel interessant.

Workshop “Yoni in the picture”

Vrouwen zijn over het algemeen te bescheiden over zichzelf als vrouw en hun vagina. Tijdens de workshop gaan we met een positieve blik inzoomen op ons vrouw zijn en schenken we op een luchtige manier aandacht aan onze yoni (vagina).

Workshop (120’) 35€/persoon

Wil je graag een workshop organiseren binnen een bepaalde setting over bovenstaande thema’s? Neem gerust contact op om samen te zoeken naar de perfecte workshop voor jouw groep met jouw vooropgesteld doel.

Ja, ik wil meer info

Lezingen

Ik wil ‘seksualiteit’, niet enkel bij vrouwen, maar binnen de hele maatschappij nog meer in de ‘picture’ zetten. Dmv lezingen, workshops, brainstormsessies,…kijk ik graag samen met jou of jouw organisatie naar de betekenis van seksualiteit binnen jouw context (gezondheidszorg, bedrijven, scholen,…).

Lezing “Seks ter sprake bij ouderen”

Tijdens de lezing wil ik professionals binnen woonzorgcentra informeren over het belang van seksualiteit in ieders leven. Ook wil ik hen motiveren om seksualiteit, zonder enig ongemakkelijk gevoel, bespreekbaar te maken met hun bewoners/cliënten.

Indien je graag een lezing/workshop op maat organiseert binnen jouw organisatie, neem gerust contact op om te kijken wat ik voor jouw organisatie kan betekenen. Prijs op aanvraag en afhankelijk van de vraag.

Ja, ik wil meer info