Flow in je job

Miljoenen jaren geleden onstond er een patroon waarbij vrouwen in hun grot zorgden voor hun kroost terwijl mannen op zoek gingen naar voedsel. Het duurde tot de vorige eeuw om dit patroon te doorbreken en te evolueren naar een maatschappij waarin ook vrouwen bijdragen tot een inkomen en mannen de zorg voor het gezin dragen.

En ook al lijkt deze evolutie evident, toch mogen we onze natuur niet verloochenen. Deze nieuwe levenswijze zorgt er soms voor dat mensen op een bepaald moment in hun leven hun ‘work-life’ balans kwijt zijn. Het is belangrijk om het probleem te erkenen en grenzen goed te bewaken.

Heb je het gevoel dat je job veel onrust brengt in je leven of je erg doet wankelen? Graag kijk ik samen met jou naar je werksituatie en gaan we op zoek naar mogelijkheden om je work-life balans opnieuw in evenwicht te brengen.

Contacteer Ellen

Betalen met loopbaancheques

Als werknemer in loondienst of zelfstandige kan je loopbaancoaching betalen met loopbaancheques. Meer informatie en hoe je ze kan bestellen vind je op de website van de VDAB.